Diagnostic computerizat

SCIO este un sistem computerizat si se adreseaza medicinii energetice. El integreaza intr-un singur aparat o multitudine de tehnici folosite pana acum de aparate „bio-electrice" precum Vega, Voll, Mora etc. si foloseste notiuni de fizica cuantica, matematici superioare (teoria fractalilor, teoria fuzzy etc.) electronica, acupunctura, naturopatie, homeopatie, chiropractica, medicina energetica si programarea calculatoarelor.

Aparatele susmentionate se bazau pe determinarea rezistentei electrice in diferite puncte de pe corp si in functie de valorile gasite se facea o anumita interpretare despre starea de sanatate a pacientului.
Spre deosebire de acestea, SCIO achizitioneaza simultan 55 de parametri pentru fiecare stimul electric aplicat organismului.

Toate organismele, fie ele unicelulare sau multicelulare, sunt caracterizate de o variatie a parametrilor lor electrici in functie de fluxului electronic din organism. Altfel spus, organismul poate fi vazut ca un ansamblu de circuite electrice caracterizate de o rezistenta, o inductanta si o capacitate.

Deci parti ale organismului sau intregul lui poate fi caracterizat de acesti parametrii electrici. Scopul aparatului este de a determina reactivitatea electrica a organismului la un anumit stimul, aceasta fiind masura rectivitatii biologice a acestuia (sau reactivitate electro-fiziologica).

Practic, cu ajutorul electrozilor fixati pe cap si extremitati (incheieturi) se achizitioneaza 12 marimi electrice, alti 43 de parametri fiind calculati de computer cu foarte mare viteza (viteza bilogica = raspunsul organismului la un stimul se produce intr-o sutime de secunda, viteza schimbului ionic din organism).
Numai computerele sunt capabile sa masoare si sa calculeze la acesta viteza.

Dupa reactia initiala, organismul continua sa isi modifice valorile parametrilor electrici, pana cand incepe sa se stabilizeze spre un anumit prag. Aceasta valoare de prag indica asa numita "biorezonanta" a organismului la elementul respectiv.

Printr-un test de 2 secunde se determina biorezonanta organismului la acel stimul. Ea ne arata in ce masura elementul dat este toxic sau necesar.
Aparatele vechi Mora, Voll, Bicom etc masurau doar rezonanta, incapabile sa determine si reactivitatea.
Alti parametrii precum coerenta masoara cat de deformat se intoarce semnalul stimul din organism, indicand rectia armonica a pacientului.

Scorul obtinut dupa un stimul ce corespunde unei anumite substante, microb, vierme etc. indica faptul ca organismul este sau nu reactiv la acesta, adica fie este toxic fie este dorit de organism.
Scorurile au o probabilitate de succes de 80%.

Terapie bioelectrica:

- prin electrostimulare clasica, prin electroacupunctura etc.
- prin inversare de semnal (se determina frecventele din organism, unele fiind nesanatoase; un astfel de semnal este preluat, inversat sau "negativat" si apoi aplicat inapoi organismului pentru a anula frecventele nesanatoase).

Cum se distrug virusii:

Considerandu-i circuite electrice cu inductante si capacitati, acestia vor fi caracterizate de o anumita frecventa de rezonanta.
Aplicand un semnal electric de un anumit tip si o anumita frecventa, acesta va „sparge" membrana virsului respectiv.
Semnalele electrice nocive pentru fiecare virus, viermi etc au fost determinate prin teste aprofundate de laborator.